Cosul meu

Termeni si conditii

IDENTITATEA SI DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI

Site-ul web bograve-luxury.ro  este detinut de BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Ciocârliei, nr. 12, bl. D8, sc. 1, parter, ap. 1, sector 2, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J40/11082/2002 si avand Cod de inregistrare fiscala 14988323.

Punct de lucru: Adresa: Str. Baicului, Nr. 82, Cladirea Electroindustrial, Etaj 3, Sector 2, Cod Postal 021784, Bucuresti

Aceste specificatii stabilesc termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul bograve-luxury.ro.
Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

DEFINITII

ANSPDCP = Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; “date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

“prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

“restrictionarea prelucrarii” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

“operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

“persoana imputernicita de operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

“destinatar” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;

“consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.
 

TERMENI SI CONDITII DE FUNCTIONARE SI DE FOLOSIRE A WEBSITE-ULUI

1. ACCEPTAREA SERVICIILOR

Serviciul de cumparare a produselor este destinat exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.

Prin bifarea casutei “Accept termeni si conditii” va declarati acordul cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru.

Prin accesarea si inscrierea in baza de date a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea S.C. BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. informatii legate de produsele si promotiile website-ului bograve-luxury.ro, in conditiile legii.

Nu se vor vinde produse persoanelor care nu fac dovada platii, potrivit conditiilor de plata prevazute pe bograve-luxury.ro, sau care nu si-au introdus corect si complet datele in formularul de inscriere. Detinatorii bograve-luxury.ro si partenerii acestora nu pot si nu au dreptul sa faca modificari ulterioare inscrierii utilizatorului, inclusiv in situatia solicitarii exprese din partea acestuia.

2. WEBSITE-UL www.bograve-luxury.ro 

Bograve-Luxury.ro ofera acces liber la site-ul www.bograve-luxury.ro  in scop personal – si anume achizitionarea de produse comercializate de catre S.C. BOGRAVE ADVERTISING S.RL. Utilizarea site-ului bograve-luxury.ro are ca scop permis accesarea informatiilor privind produsele si serviciile bograve-luxury.ro.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Bograve-luxury.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a altor website-uri.

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, sub rezerva excluderii din baza de date S.C. BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti termeni si conditii prin simpla postare a modificarilor pe site-ul bograve-luxury.ro.

TERMENII SI CONDITIILE PREVAZUTE DE BOGRAVE-LUXURY.RO SUNT OBLIGATORII

Pentru a avea acces la paginile si produsele/serviciile website-ului bograve-luxury.ro, trebuie sa va creati un cont. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dumneavoastra.

bograve-luxury.ro nu isi asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata, neadecvata, incorecta sau nelegala  a oricarui cont, dumneavoastra fiind singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului, cat si tertilor.

In calitate de utilizator cu sau fara cont, aveti raspunderea legala pentru activitatea desfasurata pe acest website si sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului.

3. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de bograve-luxury.ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al bograve-luxury.ro , prin S.C. BOGRAVE ADVERTISING S.R.L.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea bograve-luxury.ro.

Orice abuz sau incalcare a dreptului de proprietate intelectuala poate fi raportat la adresa de email sesizari@bograve-luxury.ro

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al firmei, bograve-luxury.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de bograve-luxury.ro si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, pentru care nu a emis acordul sau prealabil.

4. PUBLICAREA DE INFORMATII DE CATRE UTILIZATOR

Bograve-Luxury.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale (text, poze, materiale video, comentarii), precum si gazduirea lor.

Bograve-Luxury.ro  nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.

Veti fi singurul raspunzator legal pentru materialele postate.

Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, materiale ofensive la adresa etniei, rasei, sexului, orientarii sexuale, materiale publicitare, materiale obscene, pornografice, amenintatoare, agresive, discriminatorii, care instiga la ura, discriminare, incalcarea legii, si, in general, materiale care sa incalce sau sa nu respecte orice lege, regulile de conduita si de buna cuviinta.

Bograve-Luxury.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vreun avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. Bograve-Luxury.ro are dreptul de a verifica si de a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii. Bograve-Luxury.ro are dreptul de a elimina din baza de date orice utilizator care incalca termenii si conditiile de utilizare sau legea fara preaviz sau orice formalitate.

5. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Bograve-Luxury.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Bograve-Luxury.ro nu este raspunzator fata de utilizator pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

6. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

a) utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

b) Bograve-Luxury.ro isi deneaga in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Bograve-Luxury.ro nu ofera nici o garantie ca:

a) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b) serviciile vor fi neintrerupte si fara erori;

c) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

d) orice eroare de program va fi corectata.

Bograve-Luxury.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele daune sau distrugeri ale sistemelor sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului bograve-luxury.ro.  Nicio informatie, in orice forma s-ar exprima, obtinuta de la/prin intermediul site-ului bograve-luxury.ro,  nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

7.CUM CUMPAR?                                                                                                                                                                                                                       Daca nu aveti cont creat va fi necesara inregistrarea completand formularulde inscriere.                                                                                                                                                                                                                                                 Adaugarea produselor in cos se poate face prin metoda rapida, apasand butonul “Adauga in cos”, adaugand astfel cate un produs in cos sau prin metoda detaliata, schimband cantitatea pe care o doriti din pagina “Cos de cumparaturi”. Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele care va intereseaza, puteti continua prin apasarea butonului “Finalizeaza comanda” si apoi sa parcurgeti restul de pasi. Acestia vor contine formulare in care trebuie sa completati cu datele dumneavoastra, referitoare la adresa de email si modalitatea de transport si de plata pentru care optati.

Veti primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastra, iar in cazul in care ati omis anumite informatii necesare livrarii, veti fi contactat pentru a corecta erorile.

Atentie! Valabilitatea unei comenzi este de 3 zile, timp in care trebuie confirmata telefonic.

Dupa 3 zile de la plasarea comenzii, daca aceasta nu a fost confirmata telefonic, comanda va fi anulata.

Produsele pot fi achizitionate si de la sediul firmei noastre din str.Baicului, nr.82, cladirea Electroindustrial, et. 3, Bucuresti, sector 2, program : L-V: 9:00-17:00

Daca aveti orice nelamurire despre metodele de comanda, ne puteti contacta la adresa de e-mail comenzi@bograve-luxury.ro, sau telefonic la unul din numerele: 0724.28.30.77 sau 0314.37.07.72

8. CUM PRIMESC?

Livrarea se face prin Curierat Rapid sau prin ridicare personala de la sediul firmei din: str.Baicului, nr.82, cladirea Electroindustrial, et. 3, Bucuresti, sector 2, program : L-V: 9:00-17:00

Prin “Curier rapid” durata expedierii cadourilor este de 1-2 zile lucratoare, iar livrarea acestora se face la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama “next day delivery – door to door delivery”.

In cazul in care produsele comandate nu se afla in stoc, durata primirii comenzi poate varia intre 15 si 20 de zile lucratoare.

Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

Prin Curierat pentru Bucuresti, livrarea coletului se face a doua zi, direct la adresa solicitata.

9. LIVRARI SI RETURURI

Produsele noastre sunt atent verificate si impachetate tocmai pentru a evita orice degradare a lor.Totusi, daca produsele prezinta fisuri sau deteriorari ce tin de impachetare sau fabricare se pot returna si inlocui cu unele noi, sau cu alte produse, sau contravaloarea in bani a acelui produs.

Atentie! Nu primim colete cu ramburs!

Produsele personalizate se vor achita in avans si nu se pot returna!

Pentru toate comenzile ce depasesc 300 lei livrarea va fi gratuita. Pentru comenzile pana in 300 lei livrarea va fi suportata de catre client separat de produsele comandate.

IMPORTANT!

Pentru produsele disponibile doar la comanda termenul de livrare va fi stabilit ulterior in functie de furnizor si de disponibilitate.

Daca aveti un produs defect, contactati-ne telefonic sau prin email si comunicati-ne problema dumneavoastra. Ambalati produsele in cutiile originale, iar in cazul articolelor cu garantie acestea trebuie sa fie insotite de o copie dupa certificatul de garantie.

Clientul trebuie sa asigure operatorului de curierat produsul la valoarea reala a acestuia

Solutionarea garantiilor se face in termen de maxim 15 zile lucratoare.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.bograve-luxury.ro au garantie standard 1 an cu urmatoarele exceptii:

* Produsele Visconti ce fac parte din editiile standard au garantie 2 ani;

* Produsele Visconti ce fac parte din editiile limitate au garantie pe viata;

* Produsele Waldmann au garantie 10 ani.

Va rugam sa nu trimiteti colete prin curier fara a ne anunta, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Va rugam sa nu trimiteti colete cu plata ramburs prin posta sau curier catre bograve-luxury.ro, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Pentru mai multe detalii puteti solicita informatii telefonic, prin email sau completand formularul paginii de Contact.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dna. Ramona Pop pe adresa de email: contabilitate@bograve.ro

10. NEWSLETTER                                                                                                                                                                                                                       Newsletter-ul bograve-luxury.ro ( denumit in continuare newsletter), este un serviciu gratuit furnizat de catre SC. Bograve Advertising SRL clientilor si vizitatorilor ( denumiti in continuare utilizatori) site-ului ( denumit in continuare www.bograve-luxury.ro), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii:

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic ( email) livrat regulat de catre S.C. Bograve Advertising SRL utilizatorilor abonati care isi dau acordul cu privire la Termenii si Conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la Newsletter in mod gratuit.

Abonarea la Newsletter se face prin completarea oricarui formular din site. Odata completat formularul utilizatorul isi da acordul in mod expres si neechivoc cu privire la toate prevederile acestor Termeni si Conditii. Termenul „Utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care completeaza orice formular din site-ul www.bograve-luxury.ro indiferent de motivul pentru care o fac.Termenii „Regulament”, „Acord”, „Termeni si Conditii”  sunt folositi pentru a desemna prezentele conditii de utilizare

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre S.C. Bograve Advertising SRL si sunt accesibili pe site in limba romana. Termenii si conditiile acestui site pot fi schimbati in orice moment de catre SC.Bograve Advertising SRL prin actualizarea lor pe www.bograve-luxury.ro

Pentru a beneficia de continutul informational al Newsletter-ului pus la dispozitie de S.C. Bograve Advertising SRL, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. in functie de specificatiile din formularul aferent.

Nu este permisa introducerea de date false sau de date care nu va apartin.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare prealabila atat comenzile cat si  abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale.

S.C. Bograve Advertising SRL respecta drepul la intimitate al Utilizatorului iar in cazul in care  utilizatorul nu doreste sa mai primeasca Newsletterele trimise de acesta, este suficient sa se dezaboneze iar Utilizatorul nu va mai primi Newslettere ulterioare.

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferii in conditii optime acest serviciu gratuit.

11.Dreptul de retragere

Conform OUG 34/2014, pentru produsele achizitionate la distanta, consumatorul are dreptul de retragere din contract, in termen de 14 zile calendaristice, fara a preciza motivele, din momentul in care a intrat in posesia produsului.

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, exceptie facand costul de expediere al produsului returnat.

Perioada de retragere mentionata expira in termen de 14 zile calendaristice de la:

*  data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

*  ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:

* in cazul in care consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs;

*  in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;

* in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a primului produs;

Consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza catre Bograve Advertising SRL sau unei persoane autorizate sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Bograve Advertising  SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Bograve Advertising  SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Bograve Advertising SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Returnarea contravalorii produsului, poate fi amanata in cazul in care Bograve Advertising SRL, nu a primit produsul returnat si nici o dovada ca acesta a fost expediat (oricare dintre cele doua variante intervine prima) si in maxim 14 zile calendaristice din momentul notificarii Bograve Advertising SRL cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere.

Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati formularul de retragere

Procedura de returnare si pasii de urmat atunci cand doriti returnarea unui produs :

*Completeaza formularul de retragere

* Asteapta aprobarea cererii de catre unul din reprezentantii Bograve Advertising SRL

* Impacheteaza ambalajul original al producatorului intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului.

*Nu indeparta etichetele, pungile ambalajului original si nu lipi niciun fel de eticheta pe ambalajul original

*Poti returna personal produsele la Sediul showroom-ului nostrum din Adresa: Str. Baicului, Nr.82, Cladirea Electroindustrial, Etaj 3, Sector 2, Cod Postal 021784, Bucuresti

* Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, Bograve Advertising  SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

* Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Exceptii exceptate de la dreptul de retragere:

 Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract urmatoarele:

* Contractele de prestari de servicii, după prestarea completa a serviciilor, daca executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi dupa ce acesta a confirmat că a luat cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;

* Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

* Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

* Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

* Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanatatii sau din motive de igienă si care au fost desigilate de Cumparator;

* Furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 *Furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile şi a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piaţa pe care Vanzatorul nu le poate controla;

* Contractele in cazul carora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere.

Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul presteaza alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizeaza alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

* Furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

* Furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;

* Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat

Aceste limitari se aplica in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16

Click aici pentru a accesa OUG 34/2014 care reglementeaza drepturile consumatorilor

IMPORTANT: Produsele personalizate nu se returneaza!

12. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.bograve-luxury.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate exclusiv de ROMCARD – autoritatea nationala de supraveghere in acest domeniu. Bograve nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Site-ul www.bograve-luxury.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.bograve-luxury.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Numar inregistrare: 14513 din 25 iunie 2015

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Drepturile utilizatorilor site-ului
 

BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor utilizatorilor site-ului (persoane vizate conform Regulamentului nr. 679/2016, si anume:

Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentul nr. 679/2016. Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, va puteti adresa la adresa de email specificata.

Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii. Categoriile de date cu caracter personal colectate si prelucrate de BOGRAVE ADVERTISING S.R.L.

In momentul inregistrarii pe site, prin crearea unui cont, prin accesarea, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. va colecta date cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului, www.bograve-luxury.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, si alte informatii care va pot identifica. In alte zone ale site-ului, www.bograve-luxury.ro colecteaza date cu caracter personal, cum ar fi: varsta, sexul, interesele dvs. Uneori sunt colectate o combinatie intre cele doua tipuri de date.

Crearea contului pe site si abonarea la serviciile si produsele noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal. www.bograve-luxury.ro primeste, de asemeneaza, si inregistreaza pe serverele sale informatiile referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat. Aveti optiunea de a seta browserul de internet astfel incat acesta sa respinga cookies.

In acest caz, BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. utilizeaza comunicari de marketing direct:

Lead Ads, notificari push web, push mobil.

Prin accesarea si utilizarea site-ului va exprimati, in mod expres, acordul cu privire la prelucrarea datelor cucaracter personal in scop de marketing si primirea de comunicari de marketing direct, incluzand, dar fara ase limita la: Lead Ads, notificari web, notificari push mobil.

BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. utilizeaza informatiile stocate, datele cu caracter personal mentionate mai sus si furnizate de catre dvs. la inregistrarea si activitatea desfasurata pe site-ul www.bograve-luxury.ro in scopul de a facilita accesul la site, de a imbunatati anumite produse si servicii, precum si a va informa referitor la ultimele produse de care sunteti interesat. Pentru utilizatorii abonati la newsletter si cei care au creat cont pe site, dar nu doresc sa mai primeasca informari pe adresa de email, este necesara trimiterea unui email la adresa de e-mail specificata iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor

BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului, cu exceptia angajatilor si contractorilor carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. sau a angajatilor ori contractorilor acesteia.

BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului GDPR. BOGRAVE ADVERTISING S.R.L., impreuna cu colaboratorii sai, si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal. Totodata, BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor si colaboratorilor, doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai companiei BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. S.R.L., care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile prezentei politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal si au semnat declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.

BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. poate furniza datele cu caracter personal colectate de la dvs. colaboratorilor sai cu care se afla in relatii de parteneriat, in temeiul acordurilor de confidentialitate incheiate cu acesta si numai in scopurile mentionate in cuprinsul prezentei Politici, dupa cum urmeaza: furnizori servicii de curierat, furnizori servicii de marketing, furnizori servicii de plata/ bancare, furnizori realizare, intretinere si gazduire site.

Echipamentele de tip servere pe care este gazduit site-ul prin intermediul carora sunt colectate date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic, cat si la accesul de distanta, fiind instalat in locatie EU Romania si Germania si supus periodic unui audit de securitate.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului sunt retinute pe o perioada de 2 ani de la momentul colectarii/ prelucrarii, care este reprezentat de ultima accesare a site-ului.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, BOGRAVE ADVERTISING S.R.L. va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care sunt utilizate. Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail., la adresa: contabilitate@bograve.ro


Informatii privind ANSPDCP

In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastra prevazute in Regulamentul nr. 679/2016 au fost incalcate, aveti posibilitatea de a va adresa, prin depunerea unei plangeri, Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv ANSPDCP.

Datele de contact ale ANSPDCP sunt urmatoarele: Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania Telefon: +40.318.059.211 +40.318.059.212 Fax: +40.318.059.602 Email: anspdcp@dataprotection.ro

Pagina de internet: www.dataprotection.ro

POLITICA DE COOKIES A ACESTUI WEBSITE

Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Cookieuri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare) Cookieuri Persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie).

Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de “third party cookies” (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Care este durata de viata a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul si unele cookieuri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (“cookie-uri permanente”). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:


Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate.
Cookie-uri pentru publicitate. Aceste cookie-uri pot proveni de la terti.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor. De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting. Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.

Cookie-uri pentru inregistrare. Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat “pastreaza-ma inregistrat”, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

Cookie-uri pentru publicitate. Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori. De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor? Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi)

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de stiri, vreme, sport, harti, servicii publice si guvernamentale, site-uri de entertainment si servicii de travel. Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor, preferintele de limba (Ex: afisarea rezultatelor cautarilor in limba Romana).

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search)
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.


Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.

Masurarea, optimizare si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc).

Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor. Securitate si probleme legate de confidentialitate Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware. In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale. Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies. Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile.

Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele. Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca nevigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.

Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lunigi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces. Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa siteurile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware. Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa websiteuri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.

Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii. Cookie settings in Internet Explorer, Cookie settings in Firefox, Cookie settings in Chrome, Cookie settings in Safari

Acest site utilizeaza cookies-uri

Legea stipuleaza ca putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., in cazul in care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs. Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-urile de preferinta permit site-ului sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii site-ului sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali.

Cookie-urile neclasificate sunt cookie-uri in curs de clasificare, impreuna cu furnizorii de cookie-uri individuale.

Denumire cookieuri

Necesare
Preferinte
Statistici
Marketing
Neclasificate


Starea dvs. se seteaza la intrarea pe site.