Cosul meu

Livrari si retururi

Produsele noastre sunt atent verificate si impachetate tocmai pentru a evita orice degradare a lor.Totusi, daca produsele prezinta fisuri sau deteriorari ce tin de impachetare sau fabricare se pot returna si inlocui cu unele noi, sau cu alte produse, sau contravaloarea in bani a acelui produs.

Atentie! Nu primim colete cu ramburs!

Produsele personalizate se vor achita in avans si nu se pot returna!

Pentru toate comenzile ce depasesc 300 lei livrarea va fi gratuita. Pentru comenzile pana in 300 lei livrarea va fi suportata de catre client separat de produsele comandate.

IMPORTANT!

Pentru produsele disponibile doar la comanda termenul de livrare va fi stabilit ulterior in functie de furnizor si de disponibilitate.

Daca aveti un produs defect, contactati-ne telefonic sau prin email si comunicati-ne problema dumneavoastra. Ambalati produsele in cutiile originale, iar in cazul articolelor cu garantie acestea trebuie sa fie insotite de o copie dupa certificatul de garantie.

Clientul trebuie sa asigure operatorului de curierat produsul la valoarea reala a acestuia

Solutionarea garantiilor se face in termen de maxim 15 zile lucratoare.

Va rugam sa nu trimiteti colete prin curier fara a ne anunta, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Va rugam sa nu trimiteti colete cu plata ramburs prin posta sau curier catre www.bograve-luxury.ro, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Pentru mai multe detalii puteti solicita informatii telefonic, prin email sau completand formularul paginii de Contact.