Cosul meu

Despre noi

Bograve-Luxury.ro este noul brand exclusivist al companiei Bograve Luxury, o companie nou infiintata desprinsa din Bograve Advertising, cu un istoric de peste 10 ani in domeniul accesoriilor si materialelor promotionale exclusiviste si a productiei publicitare.

Investitiile continue de-a lungul anilor au creat nu numai o vasta gama de produse si servicii, ci si un pilon in domeniul vanzarii produselor de lux, fiind unul din primi parteneri si dealeri exclusivi din Romania a unora dinre cele mai mari branduri: Visconti, Waldmann, Omas, Laban, etc.

Asadar “Bograve Luxury”  reprezinta puntea dintre cele mai cunoscute branduri si dumneavoastra, oferindu-va produse care sigur va vor rasfata simturile si va vor incanta ochii, de la cele mai extravagante instrumente de scris cu diamante,aur,cristale Swarovski pana la cele mai rafinate produse din piele, matase naturala si lemn exotic.

In cazul in care doriti sa vizualizati indeaproape produsele noastre va asteptam in Showroom-ul nostru din strada Baicului, nr.82, cladirea Electroindustrial, et.3, Bucuresti, Sector 2.