Porsche Design

Porsche Design este un brand de lux, ce pune accent in mod special pe un design functional, atemporal si fresh.
Brandul Porsche Design a fost fondat de profesorul Ferdinand Alexander Porsche in 1972. Acelasi care a creat si design-ul
faimoasei masini, Porsche 911. Dupa ce a parasit compania auto Porsche, el a fondat propria marca de lux: Porsche Design.
“Daca analizam functia unui obiect, forma sa de multe ori devine evidenta.”, a fost motto-ul operelor sale in ceea
ce priveste designul. Acesta trebuie sa fie functional si functionalitatea trebuie sa fie expusa în estetica vizuala. Scopul “Porsche Design” consta in autenticitate si elimina tot ceea ce este excesiv.

Produsul inaugural Porsche Design a creat o senzatie si a devenit un simbol: In 1972, a fost introdus primul ceas complet negru. O revolutie in industrie. Pana atunci ceasurile au fost considerate bijuterii si au fost de obicei realizate din argint sau aur. Cu toate acestea, pentru Porsche Design, accentul a cazut exclusiv pe functie. Tocmai din acest motiv, culoarea neagra a fost aleasa pentru cadranul ceasului, creand un contrast deosebit cu scrisul alb. Rezultatul: reflectiile de lumina au fost estompate, acest lucru garantand o lizibilitate excelenta.

O semnatura incofundabila. Un stil tipic, iconic.

Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate