Orna

Compania Orna Iplast S.p.A., fondată în 1916 de către A.M. Orna ca o fabrică de fabricație pixuri, este printre primele industrii pentru a începe procesarea materialelor plastice în Europa.

Datorită flexibilității producției, compania Orna a obținut prestigioase recunoașteri internaționale, ajungându-se astfel la o pozitie de top printre cei mai importanti producatori europeni de office, articole de cadou și instrumente de desen.
Cercetarea continuă, utilizarea de materiale exclusive și de îngrijire specială pentru a proiecta și detaliile caracterizează toate colecțiile Orna.
Orna Iplast operează pe diferite piețe: piața de papetărie, furnizarea atat ridicata și amănuntul calificat și de birou furnizori, printr-o rețea de agenți care să acopere piețele interne și externe. De peste 20 de ani, compania a fost prezentă și în domeniul marii distribuiri / distributie organizata cu o gamă largă de articole, care furnizează un serviciu logistic pieței de desfacere unice.

O activitate comercială suplimentară a Orna Iplast este speculă în numele unor părți terțe ale articolelor industriale destinate domeniilor industriale, comerciale și bancare.

Show Filters

Afișez toate cele 6 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 6 rezultate