Montegrappa

Montegrappa este prima firma italiana producatoare de instrumente de scris din gama de lux.  A fost fondata in Bassano de Grappa in 1912. De peste un secol, inovatia si inegalabila maiestrie definesc acest brand italian cunoscut in intreaga lume pentru creativitatea, calitatea si stilul sau unic.                                                                                                                                       Instrumentele de scris Montegrappa au inspirat, si au fost instrumentele alese de foarte multi scriitori, printre ei numarandu-se John Dos Passos, Paulo Coelho si Ernest Hemingway. Stilourile lor sunt folosite de nenumarate personalitati ca Papa Joan Paul II, Majestatea sa Regele Juan Carlos al Spaniei, Majestatea sa Regele Hussein Al Iordaniei, Majestatea sa Regina Sirikit a Thailandei, Majestatea sa Sultanul Hassanal Bolkiah Al Brunei si altii. S-au bucurat de editii create special pentru ei sportivi(Muhamad Ali, Ayrton Senna), oameni politici(Nelson Madela), personalitati din lumea culturala(Coelho, Hemingway) si multi multi altii.

Istoria:
Fondata in 1912 in Bassano del Grappa, firma s-a numit initial “Manufactura de penite de aur si instrumente de scris”. A beneficiat de talente locale, o forta de munca determinata sa atinga excelenta.
1981- Compania trece sub proprietatea familiei Aquila. Aceasta a dus micul producator Montegrappa la statutul de corporatie.
2000- familia Aquila preda conducerea companiei catre Richemont( companie elvetiana care conduce o serie de branduri de lux precum Cartier sau Montblanc).
2009- Aquila preia din nou conducerea companiei. Din acest moment compania a fost condusa si dezvoltata numai de viziune, experienta si gusturile inefabile ale familiei. Valorile dupa care se ghideaza definesc astazi Montegrappa ca un brand de necomparat.
2010- Nicolas Sarkozy se alatura multimii incredibile de personalitati care sunt mandri detinatori ai instrumentelor Montegrappa precum  Sylvester Stalone, Silvio Berlusconi, Antonio Banderas, Jean Alesi, Michael Schumacher, Stirling Moss, Zinedine Zidane, Quincy Jones si multi altii.

Materiale:
Montegrappa a fost intotdeauna cunoscut pentru riguroasa selectie a materialelor fine, pentru acuratetea metodelor de productie si pentru superba maiestrie cu care se lucreaza. Instrumentele de scris Montegrappa sunt produse numai din rasina, argint, aur, cu insertii de paladium, otel inoxidabil, carbon, aur, argint, cristale, diamante si alte materiale de inalta calitate sau pietre pretioase si semipretioase, lucrate la cele mai inalte exigente cu o atentie deosebita pentru detalii. Tehnnica de productie variaza de la cele mai noi tehnologii pentru o precizie deosebita a executiei, pana la lucrul manual care confera unicitate produselor. Variantele de instrumente sunt extinse de la stilou, roller, pix pana la creion mecanic si marker.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.