Manopoulos

Compania Manopoulos produce exclusiv jocuri de șah și table de la înființarea sa din 1970.

Șah:

De-a lungul a patru decenii nu considerăm șahul ca un joc care se va încheia într-un dulap, după un joc, dar ca rege de jocuri de masă. Am fost in masura sa demonstram unghiul nostru vizual prin construirea cu piese de șah pe bază de istorie, acest șah a devenit obiect de decor în case.

Combinația este derivata cu un mare respect pentru istorie. În acest fel, atunci când clienții noștri cumpara un joc de șah Manopoulos dobândesc în mod automat o bucată de istorie.

Piesele sunt realizate de un angajat calificat în aliaj de zinc, folosind cele mai noi tehnologii de turnare. După tăiere lustruit și pictat manual, nivelul ridicat al muncii, alegerea celor mai bune materiale și atenție la detalii este motivul pentru care garantam ca pionii sunt indestructibil și de neschimbat.

Table:

Tablele tradiționale grecești sunt fabricate din lemn de înaltă calitate, ca de exemplu: nuc, mahon, lemn de maslin, stejar și mai multe. Cea mai mare parte vom folosi furnir natural, astfel încât fiecare joc de table este unic ca fiecare copac. Considerăm ca tablele sunt nu numai un joc, dar si o piesa de mobilier. Din acest motiv, construcția este echivalentă cu construcția de mobilier.

Design-ul uimitor este detaliul nostru de calitate și serviciile pentru clienții noștri sunt prioritatile noastre.

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 25 de rezultate